Наслов:

ФАТИ МЕ ЗА СРЦЕ

КОНЦЕРТ НА РЕЈ ЧАРЛС ВО ТОРОНТО

Издадено на: 14.09.1991
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16035 | Страна: 19


Клучни зборови:
1991 Велибор Педевски Концерт осврт Реј Чарлс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат