Наслов:

ПРЕТПОСЛЕДЕН ВАЛЦЕР

БЕНД ВО ТОРОНТО

Издадено на: 07.09.1991
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16028 | Страна: 19


Клучни зборови:
1991 Бенд Велибор Педевски Концерт осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат