Наслов:

РИТАМ ВО КРВТА

РИТМИЧКА АКЦИЈА ВО ПРОГРЕС. РАП ВО МАКЕДОНИЈА

Издадено на: 14.08.1991
Автор: Фидан Јаќоски
Периодика: Нова Македонија
Број: 16004 | Страна: 13

Забелешка:
анализа на рап музиката во Македонија

Клучни зборови:
1991 осврт рап музика Фидан Јаќоски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат