Наслов:

СТЕФАН МИЛЕНКОВИЌ ОДУШЕВИ


Издадено на: 13.08.1991
Автор: Љ. Кочковски
Периодика: Вечер
Број: 8713 | Страна: 11

Програма:
Дела од Пабло де Сарасате.
Учесници:
Стефан Миленковиќ – виолина, Србија; Лидија Кајнацо – пијано

Клучни зборови:
1991 Кочковски Лидија Кајнацо Охридско лето Пабло де Сарасате Стефан Миленковиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат