Наслов:

ДЕВАЛВИРАНИ ВРЕДНОСТИ

за концертниот настап на светлана котленко, првенка на софиската опера

Издадено на: 12.08.1991
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8712 | Страна: 8

Програма:
Арии од оперите на Верди, Белини, Пучини и Маскањи.
Учесници:
Светлана Котленко – сопран, Бугарија; Горјан Коруновски – пијано
Забелешка:
за концертниот настап на Светлана Котленко, првенка на Софиската опера

Клучни зборови:
1991 арии Белини Верди Владо Чучков Горјан Коруновски Маскањи Пучини Светлана Котленко Скопско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат