Наслов:

АНАТЕМИСАНИ ГИТАРИСТИ

НОЌИ НА НОВАТА МУЗИКА ВО ЊУЈОРК

Издадено на: 03.08.1991
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15993 | Страна: 19


Клучни зборови:
1991 Велибор Педевски Ноќи на новата музика Њујорк осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат