Наслов:

ОТКРИВАЊЕ НА НЕОТКРИЕНИ ПРОСТОРИ

Охридско лето 91

Објавено на: 31.07.1991
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Бранденбуршки концерт бр. 3 во G-dur од Бах, Серенада за гудачи од Чајковски и Три дивертимента: во F-dur, B-dur и D-dur од Моцарт.
Учесници:
Ленинградски солисти,

Клучни зборови:
Три дивертимента Чајковски Моцарт Бах Серенада за гудачи Охридско лето Бранденбуршки концерт бр. 3 во G-dur Ленинградски солисти Марко Коловски 1991 Македонско радио

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат