Наслов:

СТИЛСКА КОНКРЕТНОСТ И ПОНИРАЊЕ ВО ЗАДНИНАТА

Охридско лето 91

Објавено на: 29.07.1991
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Соната за виолина и пијано бр. 4 во e-moll од Моцарт, Соната за виолина и пијано оп. 24 во F-dur наречена „Пролетна“ од Бетовен и Соната за виолина и пијано во A-dur од Франк.
Учесници:
Антон Беровски - виолина

Клучни зборови:
Антон Беровски Македонско радио Соната за виолина и пијано бр. 4 во e-moll Бетовен Соната за виолина и пијано оп. 24 во F-dur Моцарт Франк Охридско лето Пролетна Соната за виолина и пијано во A-dur Марко Коловски 1991

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат