Наслов:

ПОДИУМ НА МУЗИЧКАТА ТРАДИЦИЈА И ДОМАШНАТА ДРАМА

ОХРИДСКО ЛЕТО МЕЃУ ЖЕЛБИТЕ И МОЖНОСТИТЕ

Објавено на: 24.07.1991
Автор: Димче Николески
Периодика: Нова Македонија
Број: 15983 | Страна: 14


Клучни зборови:
Димче Николески 1991 Охридско лето осврт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат