Наслов:

ВИЗА ЗА УСПЕШНА КАРИЕРА


Објавено на: 26.06.1991
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8672 | Страна: 15

Програма:
Арпеџионе од Франц Шуберт, Соната бр. 1 од Јоханес Брамс, Соната во G-dur од Јохан Себастијан Бах и Ламенто за виола и пијано од Вања Николовски.
Учесници:
Блерим Груби – виола; Татјана Огњановска – пијано

Клучни зборови:
Владо Чучков 1991 Арпеџионе Јохан Себастијан Бах Ламенто за виола и пијано Јоханес Брамс Франц Шуберт Соната бр. 1 Соната во G-dur Блерим Груби Вања Николовски Скопско лето Татјана Огњановска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат