Наслов:

ЕКСПЕРИМЕНТОТ НА ДВИЖЕЊЕТО

ГОСТУВАЊЕ НА ФРАНЦУСКАТА ТРУПА ШАРЛ КРЕ-АНЖ

Објавено на: 19.06.1991
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Нова Македонија
Број: 15948 | Страна: 18


Клучни зборови:
Емилија Џипунова Концерт осврт 1991 Шарл Кре-Анж модерен балет

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат