Наслов:

НЕПРЕКИНАТ ИСПОЛНУВАЧКИ ТЕК

за „травијата“ под диригентство на горјан коруновски со гости од белград и цирих

Издадено на: 03.06.1991
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8652 | Страна: 9

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди.
Учесници:
Борис Трајанов, Марина Јајиќ, Драгослав Илиќ; диригент: Горјан Коруновски
Забелешка:
за „Травијата“ под диригентство на Горјан Коруноски со гости од Белград и Цирих

Клучни зборови:
„Травијата“ 1991 Борис Трајанов Владо Чучков Горјан Коруновски Драгослав Илиќ Мајски оперски вечери Марина Јајиќ Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат