Наслов:

ЗАОКРУЖЕНА ИДЕОЛОГИЈА

АРХАНГЕЛ

Издадено на: 18.05.1991
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 15916 | Страна: 23


Клучни зборови:
1991 албум Архангел Оливер Белопета осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат