Наслов:

РЕДОК НАСТАН

за концертот „музика за контрабас“ во уметничката галерија „скопје“

Издадено на: 17.05.1991
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8638 | Страна: 9

Програма:
Соната во g-moll од Мишек, Екстрем од Монтаг, Суита бр. 3 од Бах и Танц со сабји од Хачатурјан.
Учесници:
Велко Тодевски – контрабас; Александар Поп Христов – контрабас; Денис Ајдуковиќ – контрабас
Забелешка:
за концертот „Музика за контрабас во уметничката галерија „Скопје“

Клучни зборови:
1991 Владо Чучков Александар Поп-Христов Бах Велко Тодевски Денис Ајдуковиќ Екстрем Мишек Монтаг Соната во g-moll Суита бр. 3 Танц со сабји Хачатурјан

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат