Наслов:

ИСКРЕНО … ВОЗБУДЛИВО ….ШАРМАНТНО!

за концертот на младите оперски надежи во рамките на моб

Објавено на: 15.05.1991
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8636 | Страна: 14

Програма:
Арии од опери.
Учесници:
Иван Миленковиќ, Цветан Стојановски, Јелена Сикирица, Тихомир Андролов, Светлана Ловчевиќ, Ивана Радивојевиќ, Јасмина Радановиќ, Пламен Шукеин, Ана Рупчиќ, Михајло Арсенски; диригент: Фимчо Муратовски
Забелешка:
за концертот на „младите оперски надежи“ во рамки на МОВ

Клучни зборови:
Фимчо Муратовски Иван Миленковиќ Мајски оперски вечери Ивана Радивојевиќ Светлана Ловчевиќ Михајло Арсенски Ана Рупчиќ Цветан Стојановски Јасмина Радановиќ Јелена Сикирица Тихомир Андролов Пламен Шукеин 1991 Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат