Наслов:

СОТИРАЊЕ НА МАСИТЕ

ДИЈАМАНДА ГАЛАС ВО ЊУЈОРК

Објавено на: 11.05.1991
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15909 | Страна: 23


Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1991 Дијаманда Галас

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат