Наслов:

АНГЛИЧАНЕЦ ВО ЊУЈОРК

КОНЦЕРТ НА СТИНГ

Издадено на: 13.04.1991
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15883 | Страна: 23


Клучни зборови:
1991 Велибор Педевски Концерт осврт Стинг

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат