Наслов:

НЕ БЕШЕ ЗДОДЕВНО!

џез сеанса во изведба на четиричлената група; гоце мицанов, дамир имери, александар икономов и оливер дуев

Издадено на: 08.03.1991
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8580 | Страна: 10

Забелешка:
џез сеанса во изведба на четиричлената група: Гоце Мицанов, Дамир Имери, Александар Икономов и Оливер Дуев

Клучни зборови:
1991 Александар Икономов Владо Чучков Гоце Мицанов Дамир Имери Оливер Дуев џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат