Наслов:

ВИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

за изведбата на малеровата петта симфонија со македонската филхармонија, диригент тадеуш козловски

Издадено на: 22.02.1991
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8568 | Страна: 10

Програма:
Симфонија бр. 5 од Густав Малер.
Учесници:
Македонска филхармонија; диригент: Тадеуш Козловски
Забелешка:
за изведбата на Малеровстс Петта симфонија со Македонската филхармонија, диригент Тадеуш Козловски

Клучни зборови:
1991 Владо Чучков Густав Малер Македонска филхармонија Симфонија бр. 5 Тадеуш Козловски

Оригинален извадок: