Наслов:

КОМПОЗИТОР СО ШИРОКО СРЦЕ

ПО ПОВОД ТРИ ГОДИНИ ОД СМРТТА НА ПЕТРЕ БОГДАНОВ КОЧКО

Објавено на: 20.02.1991
Автор: Крсте Црвенковски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15831 | Страна: 10


Клучни зборови:
1991 Крсте Црвенковски Петре Богданов Кочко осврт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат