Наслов:

КОШМАРНА НОЌ

ПО КОНЦЕРТОТ НА ИГИ ПОП ВО БЕЛГРАД

Објавено на: 09.02.1991
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15820 | Страна: 19


Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1991 Иги Поп

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат