Наслов:

ИНСТРУМЕНТ ПО КОЈ ШТО СВИРИ ВСЕЛЕНАТА

КОН ЖИВОТОТ И ДЕЛОТО НА ГУСТАВ МАЛЕР

Објавено на: 09.02.1991
Автор: Викторија Коларовска-Гмирја
Периодика: Нова Македонија
Број: 15820 | Страна: 18

Забелешка:
биографија за Малер

Клучни зборови:
Викторија Коларовска-Гмирја 1991 живот и дело Густав Малер осврт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат