Наслов:

АНГЛИСКА ПРОВИНЦИЈА

КОНЦЕРТ НА ЊУ МОДЕЛ АРМИ ВО АМСТЕРДАМ

Објавено на: 23.12.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15773 | Страна: 19


Клучни зборови:
Концерт осврт Велибор Педевски 1990 Њу модел арми

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат