Наслов:

НЕИЗБАЛАНСИРАНИ РЕЗУЛТАТИ

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ТРИОТО СИМОНУТИ ВО САЛОНОТ 19,19

Издадено на: 13.12.1990
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8509 | Страна: 15

Програма:
Дела од Страдела, Корели, Вивалди, Албинони, Григ, Крајслер, Шостакович и др.
Учесници:
Трио „Симонути“

Клучни зборови:
1990 Албинони Вивалди Владо Чучков Григ Корели Крајслер Страдела Трио Симонути Шостакович

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат