Наслов:

РАЗБУДИ СЕ

ПО КОНЦЕРТОТ НА МИЗАР ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 24.11.1990
Автор: В.Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15747 | Страна: 19


Клучни зборови:
1990 Велибор Педевски Концерт Мизар осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат