Наслов:

ЖЕСТОК И СЛАВЕН

НИЛ ЈАНГ

Објавено на: 24.11.1990
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 15747 | Страна: 19


Клучни зборови:
осврт Оливер Белопета 1990 Нил Јанг Боб Дилен

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат