Наслов:

СЕНЗИБИЛЕН РАФИНИРАН ШАРМ

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ГУДАЧКИОТ КВАРТЕТ ЛУДВИГ ОД ПАРИЗ

Издадено на: 13.11.1990
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8485 | Страна: 13

Програма:
Гудачки квартети од Дутие, Равел и др.
Учесници:
Гудачки квартет „Лудвиг“, Франција

Клучни зборови:
1990 Владо Чучков Гудачки квартет Лудвиг Дутие Равел

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат