Наслов:

НА ЛИНИЈА НА РАЗВОЈНИОТ КОНТИНУИТЕТ

ДММ - најава

Објавено на: 29.10.1990
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
ДММ - најава

Клучни зборови:
1990 Марко Коловски Денови на македонската музика Македонско радио

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат