Наслов:

ЧЛЕН НА ТВОРЕЧКАТА ПАРТИЈА

СРЕДБА: ЗАФИР ХАЏИМАНОВ

Издадено на: 01.09.1990
Автор: Небојша Јаконов
Периодика: Вечер
Број: 8423 | Страна: 16

Забелешка:
интервју

Клучни зборови:
1990 Зафир Хаџиманов интервју Небојша Јаконов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат