Наслов:

ПРЕД ЗАБРАНЕТИТЕ ПОРТИ НА АТОНАЛНОСТА

СЕСИЛ ТЕЈЛОР ВО НИКЕЛЗДЕРФ (АВСТРИЈА)

Издадено на: 04.08.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15635 | Страна: 19


Клучни зборови:
1990 Велибор Педевски Никелздерф осврт Сесил Тејлор Фил Џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат