Наслов:

ВСЕЛЕНСКА ОПЕРА ОД САПУНИЦА

Ал Џаро, Џорџ Клинтон и Невил Брадерс во Хаг

Објавено на: 28.07.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15628 | Страна: 19


Клучни зборови:
Ал Џаро Џорџ Клинтон Невил Брадерс Хаг Џез фестивал осврт Велибор Педевски 1990

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат