Наслов:

МАЧКА ВО ВРЕЌА.

МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ ВО АМСТЕРДАМ

Издадено на: 21.07.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15621 | Страна: 19


Клучни зборови:
1990 Амстердам Велибор Педевски осврт Џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат