Наслов:

РЕТКО ЗАДОВОЛСТВО


Издадено на: 18.07.1990
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Нова Македонија
Број: 15618 | Страна: 9

Програма:
Концерт за виолина во D-dur и Симфонија бр. 4 од Петар Илич Чајковски.
Учесници:
Македонска филхармонија; диригент: Волфганг Грот; Стефан Миленковиќ - виолина, Србија

Клучни зборови:
1990 Васка Наумова-Томовска Волфганг Грот Концерт за виолина во D-dur Македонска филхармонија Охридско лето Петар Илич Чајковски Симфонија бр. 4 Стефан Миленковиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат