Наслов:

ПЕКОЛ!

МАЈЛС ДЕЈВИС, ДИЗИ ГИЛЕСПИ И МАКС РОУЧ ВО ВЕРОНА

Издадено на: 07.07.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15607 | Страна: 19


Клучни зборови:
1990 Велибор Педевски Дизи Гилеспи Мајлс Дејвис Макс Роуч осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат