Наслов:

ЖИВИ ПОГРЕБАНИ

ПО КОНЦЕРТОТ НА СТРЕНГЛЕРС ВО БЕЛГРАД

Издадено на: 26.05.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15565 | Страна: 23


Клучни зборови:
1990 Велибор Педевски Концерт осврт Стренглерс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат