Наслов:

ГАЛА СТАМПИДО

ЗА ГАЛА КОНЦЕРТОТ НА МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

Издадено на: 19.05.1990
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8332 | Страна: 11

Програма:
Арии од повеќе опери.
Учесници:
Лиа Келер, Џејмс Мек Лин, Хајнц Клаус Екер, Карл Хајнц Тиеман, Лилјана Зенделска, Никола Гагов, Анастазија Мухиќ, Борис Трајанов; диригент: Ванчо Чавдарски
Забелешка:
МОВ

Клучни зборови:
1990 Анастазија Мухиќ Борис Трајанов Ванчо Чавдарски Владо Чучков Карл Хајнц Тиеман Лиа Келер Лилјана Зенделска Мајски оперски вечери Никола Гагов Хајнц Клаус Екер Џејмс Мек Лин

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат