Наслов:

ВИТАЛНА ТРАДИЦИЈА

ПО КОНЦЕРТОТ НА БИС-БЕЗ ВО КЛУБОТ МЕТРОПОЛ

Објавено на: 15.05.1990
Автор: П.С.
Периодика: Вечер
Број: 8328 | Страна: 25


Клучни зборови:
Концерт осврт 1990 Бис-без

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат