Наслов:

МЕЃУ ДВЕ КРАЈНОСТИ

ФЕСТИВАЛ ВО ШТУТГАРТ

Објавено на: 28.04.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15539 | Страна: 23


Клучни зборови:
Џез фестивал осврт Велибор Педевски 1990 Штутгарт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат