Наслов:

НЕДОВОЛНА СУПТИЛНОСТ

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ГОРДАНА ЈОСИФОВА, ОБОА ВО САЛОНОТ 19,19

Издадено на: 25.04.1990
Автор: В. Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8313 | Страна: 14

Програма:
Соната за обоа и пијано во g-moll од Бах, Три метаморфози од Бритн, Сонатина од Иво Петрич, Пасторални сцени од Бонзон и Капричо од Понкиели.
Учесници:
Гордана Јосифова - обоа; Татјана Огњановска - пијано

Клучни зборови:
1990 Бах Бонзон Бритн Владо Чучков Гордана Јосифова Иво Петрич Капричо Пасторални сцени Понкиели Соната за обоа и пијано во g-moll Сонатина Татјана Огњановска Три метаморфози

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат