Наслов:

НАГРИЗУВАЊЕ НА ТЕМЕЛОТ

МУЗИЧКОТО ВОСПИТАНИЕ НА НАЈМАЛДИТЕ

Издадено на: 21.04.1990
Автор: Гоце Коларовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15532 | Страна: 21


Клучни зборови:
1990 Гоце Коларовски музичко воспитание образовен систем осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат