Наслов:

РОКОТ НА МАРГИНИТЕ

ДОМАШНА ДИСКОГРАФИЈА

Издадено на: 21.04.1990
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 15532 | Страна: 23


Клучни зборови:
1990 Боа дискографија Оливер Белопета Парни ваљак Партибрејкерс Психомодо поп Рибља чорба

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат