Наслов:

ПИТОМ ПОГЛЕД НА ВРВОТ

ШИНЕД О’КОНОР

Издадено на: 14.04.1990
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 15525 | Страна: 23


Клучни зборови:
1990 Оливер Белопета осврт Шинед О'Конор

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат