Наслов:

САКАМ ДА ЖИВЕАМ ИЛЈАДА ГОДИНИ

ПО КОНЦЕРТОТ НА ПАРТИБРЕЈКЕРС ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 14.04.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15525 | Страна: 23


Клучни зборови:
1990 Велибор Педевски осврт Партибрејкерс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат