Наслов:

ОД ПОИНАКОВ АГОЛ

ПРВ АЛБУМ НА СКОПСКАТА ГРУПА ЛОЛА В. СТЕЈН

Издадено на: 07.04.1990
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15518 | Страна: 23


Клучни зборови:
1990 Велибор Педевски Лола В. Стејн осврт рокенрол

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат