Наслов:

КРЕАТИВНА СЛОБОДА


Издадено на: 03.04.1990
Автор: Бојан Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 15514 | Страна: 8

Програма:
Соната во a-moll од Георг Фридрих Хендл, Соло за тромбон од Примож Рамовш, Ноктурно во cis-moll од Фредерик Шопен и Чардаш од Монти.
Учесници:
Кирил Рибарски - тромбон; Милица Шперовиќ-Рибарски - пијано

Клучни зборови:
1990 Бојан Ортаков Георг Фридрих Хендл Кирил Рибарски Милица Шперовиќ-Рибарски Монти Ноктурно во cis-moll Примож Рамовш Соло за тромбон Соната во a-moll Фредерик Шопен Чардаш

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат