Наслов:

ТВОРЕЧКО ЕХО НА ЗБОРОТ И ЗВУКОТ


Издадено на: 31.03.1990
Автор: Нове Цветаноски
Периодика: Нова Македонија
Број: 15511 | Страна: 23


Клучни зборови:
1990 Два брега-две стрмнини Зорица Георгиевска интервју Нове Цветаноски Ристо Аврамовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат