Наслов:

МАЕСТРАЛНА ЕГЗИБИЦИЈА

ЗА КОНЦЕРТОТ НА КИРИЛ РИБАРСКИ ВО ТЕАТАРОТ ЦЕНТАР

Објавено на: 30.03.1990
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 8291 | Страна: 11

Програма:
Дела од Хендл, Бодо, Шопен, Де Фаља, Монти и композицијата „Размислувања“ од Рибарски.
Учесници:
Кирил Рибарски - тромбон; Милица Шперовиќ-Рибарски - пијано

Клучни зборови:
Де Фаља Размислувања 1990 Бодо Владо Чучков Монти Шопен Хендл Кирил Рибарски Милица Шперовиќ-Рибарски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат