Наслов:

ДА СЕ ЖИВЕЕ СО ПУБЛИКАТА

РАЗГОВОР СО ПОВОД: КИРИЛ РИБАРСКИ

Издадено на: 24.03.1990
Автор: Христо Петрески
Периодика: Нова Македонија
Број: 15504 | Страна: 22


Клучни зборови:
1990 интервју Кирил Рибарски Христо Петрески

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат