Наслов:

ПОТВРДА НА МОЖНОСТИТЕ


Издадено на: 24.03.1990
Автор: Бојан Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 15504 | Страна: 22

Програма:
Концерт за пијано и оркестар бр. 1 во d-moll од Јоханес Брамс и Италијанска симфонија бр. 4 во A-dur од Феликс Менделсон.
Учесници:
Македонска филхармонија; диригент: Тадеуш Козловски; Евгениј Корољов - пијано

Клучни зборови:
1990 Бојан Ортаков Евгениј Корољов Италијанска симфонија бр. 4 во A-dur Јоханес Брамс Концерт за пијано и оркестар бр. 1 во d-moll Македонска филхармонија Тадеуш Козловски Феликс Менделсон

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат