Наслов:

ТРГНИ КОН МЕНЕ

ПАРТИБРЕЈКЕРС

Издадено на: 17.02.1990
Автор: Оливер Белопета
Периодика: Нова Македонија
Број: 15469 | Страна: 23


Клучни зборови:
1990 Оливер Белопета осврт Партибрејкерс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат